Link :: 22.04.2005 :: 13:47 Zjebany tak jak zawsze dzionek....
dzisiaj rano bylo troche zamieszania bo nie wiedzialam na ktora do budy ide w planie mielismy na 8.00 ale szlismy na 9.00 ale mniejsza z tym.
na polskim bylo glupio bo pisalismy sprawdzian z rozbioru gramatycznego i logicznego zdan logiczny zrobilam dobrze ale w gramatycznym wszystko strzelalam.
na religi bez komentarza najgorsza lekcja swiata no i zgarnelam dwie szmaty na relii...
na matmie bylo faaajnie tzn. "faaaaaajno" bo nie szlam do tablicy 
no dopra co tu jeszcze napisac hmmm... chyba juz nic
przejdzmy do pozdroffien: a wiec pozdroffka dla:
Pauliny
Mateusza
Magdy.N
Wenceli
Agaty
no i to chyba wszyscy....
a wiec papa  Komentuj(2)
Link :: 23.04.2005 :: 13:05 siemkaa
wreszcie weekend chociaz u mnie on tak sie zapowiada baaaaardzo nuuuuudny
dzisiaj wstalam musialam umyc glowe a poozniej szlam do miasta.
teraz siedze w necie no a planow nie mam zadnych na dzisiejszy dzien 
chcialambym isc na dwor albo gdzies sie przejsc ale nie mam z kim
;(
jutro jade na rower ale jeszcze niewiem gdzie a pod wieczor z pieskami do losu no a dzisiaj z nimi terz pojde na polane w Karczmie Borowej bedzie fajnie.
no a teraz przechodzimy do pozdroffien pozdraffiam:
Agate
Mateusza
Pauline
i to chyba wszyscy :p papa  Komentuj(1)
Link :: 24.04.2005 :: 18:02 FAAAAJNY DZIONEK
dzisiaj byl loozny dzionek rano z pieskami na spacerku pozniej w szpitalu a reszte dzionka na stadionie i na gg
najlepsze zajecie ktore robilam w ciagu dnia to kibicowanie Leszczynskiej Unii to i bylo loozna bo wygralismy z Unia Tarnow nawet wysoko bo 51-39 teraz posiedze sobie do wieczorka na gg jak co to moj numer to 8821388 jak chcecie to mozecie pisac... no dopra a teraz przejdzmy do pozdroffien: a wiec pozdroffka dla:
Agaty
Mateusza
Pauliny
Piotrka
no i innych papa Komentuj(0)
Link :: 25.04.2005 :: 16:27 MOZE BYC
dzisiaj tylko do budy a wtorek i sroda wolne bo 3 kl. gim. pisza egzaminy.....wspolczuje.
dzisiejszy dzionek byl loozny
na 2 polskich pisalismy rozprawke:/ napeffno dostane 1 lub 2 mielismy do wyboru 3 tematy i ja wybralam najtridniejszy i z calej klasy tylko ja na ten temat pisalam
na technice bylo spox dostalam 5 za jakas tam prace looz
na matmie tak jak zafse nudy i baaaardzo nudny temat
na angielskim pisalismy sprawdzian ciekawe jak mi poszlo hmmmm chyba zle 
moja wychowawczyni poprosila mnie zebym zrobila stronke internetowa mojej klasy niom looz przynajmniej sie postaram i nie bede sie nudzic w domku.
no dopra a teraz przejdzmy do pozdrowien a wiec pozdroffka dla:
Agaty
Mateusza
Piotrka
Dawida
Pauliny
niom i to wszyscy papapapa  Komentuj(2)
Link :: 26.04.2005 :: 18:36 Dzisiaj bylo loozno
rano sobie pospalam az wstyd sie przyznac hehe......
popoludnie bylo nawet ciekawe bylam z kolezanka na dworku troszke pozniej jechalam do kuzynek a o 17.00-18.00 bylam z pieskami na spacerQ w Karczmie Borowej bylo zajebiscie cos mi sie dzieje z gg ale postaram sie to naprawic. a teraz pozdroffionka: a wiec pozdraffiam
Agate
Mateusza
Pauline
no i to wszyscy a wiec papa Komentuj(2)
Link :: 27.04.2005 :: 17:07 GLUPI DZIEN
dzisiejszy dzien to baaaaaardzo gluuuuuupi i baaaaaardzo nuuuuudny.
caly dzionek siedze w domciu tylko z pieskami na spacerku bylam.
rano bylam z nimi kolo stadionu pozniej siedzialam w necie popoludniu sie uczylam na jutro do budy :/ i teraz znowu siedze w necie...
pieski pojechaly z moja babcia i z moim wujem na dzialeke a ja siedze w domciu i sie nuuuuudze strasznie....
no niewiem o czym wam tu jeszcze napisac...moze przejdzmy teraz do pozdroffionek a wiec pozdraffiam:
Agate (naprawde suuuuuper osobka )
Mateusza (tez suuuuper ziomek )
Pauline (faaaajna kolezanka )
no i to wszyscy a wiec papapa 
Komentuj(1)
Link :: 28.04.2005 :: 17:54 Dzionek.....
dzisiaj w szkole bylo naprawde baaaaardzo zabawnie....
z jedna kolezanka sie wyglupialismy ze na koncu sie chlebem rzucalismy...glupie nie hehe..
no i cos jeszcze zabawniejszego sie wydarzylo ale to jest zbyt skomplikowane i dluuuuuuga historia......
ale ogolnie dzisiejszy dzionek wypadl looozno tzn. "fajno" 
ale jutrzejszy musi wypasc jeszcze lepiej poniewaz....a to jutro wam powiem bo nie chce zapeszac 
no i to chyba na tyle a wiec teraz pozdroffionka: a wiec pozdraffiam
Agate loozna osobka
Mateusza zabawny ale troszke niesmialy ziomek 
Paulina fajna kolezanka
Kamila suuper ziomek ps. zobaczysz uda ci sie 
no i to wszyscy a wiec papa Komentuj(2)
Link :: 29.04.2005 :: 15:35 Dzisiejszy dzionek byl fajny a zarazem glupi.......
fajny dlatego ze nie szlam do budy ale szlam za to do lekarza bo mam problemy z oddychaniem nie moge zlapac porzadnie powietrza ;(
to on mi zapisal jakis poje***y syrop uspakajajacy wrrrr..... :/
i w srode ide do "zamasu" krwi a dokladniej ukuja mnie w palec cienka igielka i pobioro treszke krwi a wszystko po to zeby sprawdzic czy nie mam alergi na moje koffane zwierzatka.....
a tak pozatym to dzionek zapowiada sie faaaajny i bardzo sie ciesze poniewaz dzisiaj bliska mi osoba wychodzi ze szpitala 
no dobra to by bylo na tyle......
a wiec tak....pozdraffiam:
Agate
Mateusza
Dawida
Kamila
Pauline
papapapapapa Komentuj(2)
Link :: 30.04.2005 :: 10:22 dzisiaj zapowiada sie nudny dzien....
dzisiejsza notke pisze wczesniej poniewaz o 12.30 wyjezdzam :/ i na necie bede moze dopiero wieczorkiem jak sie uda ale nie obiecuje...
no i co wam tu jeszcze napisac hmmm.. jutro zuzel w Lesznie jedziemy z Zielona Gora moze sie przejde jak bede miala z kim...
jutro jeszcze majowka ale ja nie jade...bo mi sie nie chce 
no dobra to na tyle wiec przejdzmy to pozdroffionek 
pozdraffiam:
Agate
Mateusza
Pauline
Dawida
Kamila
no i to wszyscy papa Komentuj(0)
|
[Księga gości]
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień
link1
link2
link3
talk.pl
|