Link :: 01.05.2005 :: 11:09 Link :: 02.05.2005 :: 19:35 nuuuuuudny dzionek dzisiaj rano musialam juz wstac o 8.00 :/ i sie nie wyspalam caly dzien siedzialam na ogrodzie przed domem razem z goscmi ktorzy baaaardzo przynudzali :/ pozniej bylam na rowerach z kolezankami i bylo suuuuper Agate Dawida Mateusza Mariusza Sebastiana Marcina "Tamike" ps. jak bede miala wystarczajaca duzo czasu to zajrze na twoj blog. no i to tyle papapa Komentuj(3) Link :: 03.05.2005 :: 10:51 dzisiejszy dzionek zapowiada sie nudny... rano wstalam juz o 8.00 poszlam z pieskami na spacerek i bylo zajebiscie... teraz sobie siedze przed kompem a popoludniu bede musiala sie przygotowac na jutro do szkoly :/ :/ jutro jeszcze przed lekcjami ide do rozmazu krwi wrrrr....... a wieczorkiem bede siedziec znowu przed kompem a o 20.00 ogladac M jak Milosc... hmmm...i co tu wam jeszcze napisac... mialam dzisiaj jechac do babci ale nie jade... tylko dlatego sie smuce bo sie nie zobacze z moimi fajowymi znajomymi... no dopra a wiec pozdroffka dla: Agaty Mateusza Pauliny Dawida Kamila Sebastiana "Tamiczki" no i to wszyscy papapa Komentuj(0) Link :: 04.05.2005 :: 16:45 no i po weekendzie pierwszy dzionek w budzie i juz przejebany... dostalam 1 z plastyki bo nie przynioslam jakies tam pojebanej pracy klocilam sie z pojebana kolezanka...ktora od dawna mnie wkurwia najlepiej by bylo jak by ja wypier*****i z tej budy... teraz siedze sobie w kompie ale zaraz bede pisac strone internetowa mojej klasy klasa jest "nietegest" no coz co zrobic...trza jakos wytrzymac ;( i co wam tu jeszcze napisac hmmm... jutro mam kartkowke z gegry i z matmy na gegre umiem ale na matme nie umiem... pozdroffionka dla: Agaty Pauliny Magdy Dawida Mateusza Sebastiana Mariusza no i to wszyscy papapa Komentuj(1) Link :: 05.05.2005 :: 16:49 dzisiaj do budy szlam na 8.00 i mialam lekcje do 14.15 najglupszy dzien ... pierwszy byl w-f ale ja i tak nie cwiczylam pozniej byla gegra i kartkowka ale nawet niezle mi poszlo bo napewno mam jeden blad... nastepnie matma i tez kartkowka tutaj juz gorzej mi poszlo... religia jak zawsze glupia bo z poje****m katecheta anglik mielismy dzisiaj z chlopakami bo naszej baby nie bylo..i rozwiazywalismy jakies glupie zadania..na oceneciekawe jak mi poszlo historia... myslalam ze zasne z nuuuuudow no i polak byl jako ostatni tez bylo strasznie nuuuudno i zadala nam pojebane zadanie domowe "opisac swoja smieszna historie" a teraz sobie siedze w komputerku bylam juz z pieskami na spacerku...i gadam z fajoffymi ludzmi na gg.... pozdrafffiam: Agate ps. plytki juz przegrane Mateusza Pauline Dawida Kamila Sebastiana niop i to juz wszyscy papa Komentuj(0) Link :: 06.05.2005 :: 14:22 dzisiaj do budy szlam na 8.00-12.20 najlepszy dzionek.. pierwszy byl w-f ale ja sobie na lawece siedzialam i tak bedzie az do konca maja biologia- dostalam 4 za zeszyt faaaajnie i tak cud jak na moje pismo polski- dostalam 3 za rozprawke...widocznie za malo napisalam ale lepsza 3 niz np. 2 czy 1... religia- nienaffidze tego przedmiotu a teraz powiedzial ze zrobi nam kartkowke z "malego katechizmu" matma- najlepsza lekcja dzisiaj...bo nie bylo matmy tylko przygotowywalismy sale na jutrzejsze swieto bedzie spoko... teraz siedze sobie przed kompem gadam na gg....ale na 18.00 do kosciola bede musiala isc bo jest spotkanie do biezmowania klas 1 wrrrrrr..... zobacze tam jeszcze pojebane osoby... pozdroffionka dla: Agaty Mateusza Pauliny Mariusza Dawida Sebastiana papapa Komentuj(0) Link :: 07.05.2005 :: 13:35 dzisiaj sobota a ja i tak bylam w szkole...bo bylo swieto szkoly...myslalam ze to bedzie glupie a bylo calkiem faaaaajnee... kazda kalsa musiala przygotowac informacje na wybrane miasto... my czyli klasa 1b mielismy Wieden...i najgorzej wypadlismy na auli...no a w klasie moim zdaniem nawet faaajno mielismy... najbardziej podobaly mi sie wystepy klas 1a, 1d, 2a, i 3d... teraz sobie siedze przed kompem...a planow zadnych nie mam na dzisiejszy dzioenk... pozdrofffka dla: Agaty Mateusza Pauliny Dawida Sebastiana no i to wszyscy papapapap Komentuj(2) Link :: 08.05.2005 :: 11:35 siemka dzisiaj niedziela czyli najnudniejszy dzionek a do tego jeszcze pada wiec caly dzionek spedze w domku tylko wyjde z pieskami na spacer ale w taka pogode nawet mi sie nie chce jutro do budy na 9.00 ale spotykamy sie przed biblioteka na ul. Boleslawa Chrobrego ale bedzie nuuuuda a tak to bysmy szli do budy na 10.30 ale nie idziemy co wam tu jeszcze napisac hmmm.....bedzie trza sie uczyc na jutro bo poprawiam 1 z matmy a ja i tak tego nie kapuje no dobra teraz pozdroffffionka dla: Agaty Mateusza Pauliny Sebastiana Dawida no i to chyba na tyle papapapapa Komentuj(0) Link :: 09.05.2005 :: 18:33 dzisiaj nawet fajny dzionek byl... szlam do budy na 9.00 ale szlismy do biblioteki totalna nuuuuda przyszlismy do szkoly na polowe godz. wych. i gadalismy o wycieczce...bo jedziemy na nia 19-22 maja...ale mi sie juz odechciewa jechac...bo bede najbardziej tesknic za gg ;( a jeszcze bardziej za paroma osobkami a dokladniej ... yyyy...aaaa...no oni zreszta beda wiedziec jutro kartkowka z chemi ale cosik tam umiem niop to na tyle a teraz pozdrofffka dla: Agaty Pauliny Dawida Sebastiana papa Komentuj(0) Link :: 10.05.2005 :: 15:15 dzisiaj bylo zjebanie w budzie wszyscy byli wsciekli...na nasza wychowawczyni 2 dziewczyny nawet ryczaly poniewaz nasza wychowawczyni wybierala nam z kim bedziemy mieli pokoje no i nikomu ten wybor sie nie podobal no a teraz moze zmienmy temat... caly czas mysle jak "cos" powiedziec pewnej osobie.... ale nie napisze wam o co chodzi... ale obiecuje ze jak mi sie uda to wam napisze ze szczegolami a tak pozatym to wszystko jest spoko... dzisiaj byla kartkowka z chemii i mam zle no a teraz pozdroffffionka dla: Agaty Pauliny Sebastiana Dawida papapap Komentuj(1) Link :: 11.05.2005 :: 16:08 moze byc... do budy szlam na 9.40 ale sie spoznilam...bo bylam znowu u lekarza u pobierania krwi bleee dzisiaj dostalam 1 z chemi poniewaz pomylilam sie w obliczeniach dzisiaj w budzie chyba z 6 sms wyslalam do kolegi...a na przerwie przed ktoras tam lekcja sobie gadalismy ot tak.... teraz siedze przed kompem i czekam az mi ktos meila odpisze... pozdrofffka dla: Agaty Pauliny Michała Kamila Dawida Mariusza papapapa Komentuj(1) Link :: 12.05.2005 :: 16:57 no powiedzmy ze bylo faaaajno tak w budzie to nic szczegolnego sie nie dzialo Agata wie o co chodzi ale ja sie nie bede rozpisywac.... no i co wam tu jeszcze napisac hmmmmm..... nie kce mi sie isc jutro do budy......ale z 2 powodow kce mi sie isc moze kiedys wam napisze a teraz pozdroffffffffka dla: Agaty Michala Pauliny Dawida Mariusza papapa Komentuj(0) Link :: 13.05.2005 :: 17:46 dzisiejszy dzionek byl faaaajny... w budzie jak to w budzie nuuuuudno ale po lekcjach bylo faaaaaaajno ale niewazne dlaczego przed chwila z miasta wrocilam i widzialam gluuuupia osoba z mojej klasy wrecz pojebana jadla loda i byla cala upackana bylam jeszcze na dworze z kolegami z 1 klas mojego gim. niop tez bylo fajnie gdybysmy nie spotkali kilku osob teraz sobie siedze w necie no i seee troszke posiedze w nim.... no dopra teraz pozdroffffionka dla: Agaty Pauliny Kamila Michala Sebastiana Dawida Mariusza papapa Komentuj(0) Link :: 14.05.2005 :: 14:08 dzisiaj nuuuuudny dzionek... wywalili mnie joz z lozka o 7.00 rano myslalam ze wszystkich pozabijam musialam sprzatac caly dom no i isc z moimi koffanymi pieskami na spacerek cale popoludnie napewno w domku przesiedze bo nikt nie chce isc na dwor no i co wam by tu jeszcze napisac hmmm w czwartek jada na wycieczke klasowa wszyscy sie ciesza z tego powodu oprucz mnie... bo jadfa tam same pojebane osoby...i tak cala wycieczke spedze na pisaniu sms do kolezanek lub dzwonieniu....a jedziemy tam az na 4 dni czyli do 22 moja jak sobie o tym pomysle to juz mi sie nuuuuuudno robi no dobra skonczmy juz to nudne pisanie a wiec pozdroffffionka dla: Agaty Michala Kamila Pauliny Dawida Mariusza Sebastiana papapapapa Komentuj(1)
|
2024 |