jaga270 - komentarze |
MOZE BYC dzisiaj tylko do budy a wtorek i sroda wolne ![]() dzisiejszy dzionek byl loozny na 2 polskich pisalismy rozprawke:/ napeffno dostane 1 lub 2 mielismy do wyboru 3 tematy i ja wybralam najtridniejszy i z calej klasy tylko ja na ten temat pisalam na technice bylo spox dostalam 5 za jakas tam prace ![]() na matmie tak jak zafse nudy i baaaardzo nudny temat na angielskim pisalismy sprawdzian ciekawe jak mi poszlo hmmmm chyba zle ![]() moja wychowawczyni poprosila mnie zebym zrobila stronke internetowa mojej klasy niom looz przynajmniej sie postaram i nie bede sie nudzic w domku. no dopra a teraz przejdzmy do pozdrowien a wiec pozdroffka dla: Agaty Mateusza Piotrka Dawida Pauliny niom i to wszyscy papapapa ![]() |
|
Tak napisali inni: |
26.04.2005 :: 10:26 :: 80.50.249.70 Mates Pozdroffka dla ciebie. Ciekawe jak to bedzie z tym spotkaniem |
25.04.2005 :: 20:34 :: 195.136.67.222 Tamiczka Siemanko :D Spoko bloguś ;) Zapraszam czasem do mnie na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl Aha i i nie zapomnij w komciu napisac adresu twojego bloga, to czasem tu jeszcze wpadne :P I wpisz się do księgi gości, jeśli Cię tam jeszcze nie ma. papatki :**** |
Talk.pl :: Wróć |